Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Δελτίο Τύπου: «...Ατενίζοντας το φως της ελπίδας...»


Το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι διοργανώνει έκθεση γλυπτών και έγχρωμων σχεδίων του εικαστικού καλλιτέχνη Μάνου Γρηγοριάδη από την Τετάρτη 15 Μαΐου ως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 με τίτλο «Ατενίζοντας το Φως της Ελπίδας», στις αίθουσες περιοδικών εκθέσεων.

Ο καλλιτέχνης με αυτή τη έκθεση επιδιώκει να δώσει ελπίδα σε όλους την εποχή της αμφισβήτησης των αξιών και της υποβάθμισης της ποιότητας της ζωής, θεωρώντας ότι «η τέχνη έχει κύριο σκοπό την πνευματική διάπλαση των ανθρώπων, και την ανάγκη να δείξει τον δρόμο για την κοινωνική αλληλεγγύη».

Η έκθεση περιλαμβάνει πίνακες με έγχρωμα σχέδια, γλυπτά ιστία, συνθέσεις. Τα υλικά, που χρησιμοποιεί για τα γλυπτά είναι πέτρα, και γυαλί και μέταλλο.

Η έκθεση, που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, ώρα 7:30 μ.μ. στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών (Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος) θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 16:00 και Σάββατο έως Κυριακή 10:00 - 15:00. Την Τρίτη το Μουσείο είναι κλειστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου