Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Στις 24 Δεκ 2016 ώρα 3 μ.μ.ψάλλει κάλαντα μπροστά στο ΑΤΤΙΚΟΝ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑΟ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣΣτις 24 Δεκεμβρίου 2016 (ΑΥΡΙΟ!!!) στις 3 μ.μ.
ψάλλει τα κάλαντα μπροστά στους κλειστούς κινηματογράφους
  ΑΤΤΙΚΟΝ και ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος
ενώνει τη φωνή του στην προσπάθεια
του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη
ΑΤΤΙΚΟΝ και ΑΠΟΛΛΩΝ
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΣ

την παραμονή των Χριστουγέννων στις 3 μμ,
και η  Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων μπροστά στα καμμένα καταστήματα και τους κλειστούς (!!!) κινηματογράφους της Σταδίου
σε μία συμβολική κίνησή του για να στηρίξει την προσπάθεια για να επαναλειτουργήσουν οι ιστορικοί κινηματογράφοι Απόλλων και Αττικόν,
που έπεσαν θύμα της καταστροφικής μανίας κουκουλοφόρων  πριν από πέντε σχεδόν χρόνια (12 Φεβρουαρίου 2012).Λέει ο τραγουδιστής της καρδιάς όλων των Ελλήνων:

«Απ΄ τον Δήμο Αθηναίων, μου ζήτησαν να κάνω κάτι υπαίθριο για τις γιορτές. Τους πρότεινα, για συμβολικούς λόγους, να παίξουμε έξω από το καμένο Αττικόν, την παραμονή των Χριστουγέννων που λέμε τα κάλαντα. Σταδίου και Χρήστου Λαδά. Στις 3 το μεσημέρι.
Δύο χρόνια προσπαθούμε με τον Δήμαρχο και τους κληρονόμους του ακινήτου να ξανανοίξει το Αττικόν. Κάποτε φώτιζε όλη τη Σταδίου και τώρα εκεί είναι μια μαύρη τρύπα που σου πιάνεται η ψυχή. Ευτυχώς ενδιαφέρθηκε το ίδρυμα Νιάρχου και φαίνεται ότι κάτι θα γίνει. Πάμε να ενώσουμε κι εμείς την φωνή μας στις 24 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι. Εκεί στο Αττικόν. Παίζουμε με την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων. Στα κάλαντα βάλτε την προσθήκη:

Για την καινούργια την σεζόν
ας ευχηθούμε όλοι
να ξανανοίξει το Αττικόν
να γλυκαθεί η πόλη».

Την προσπάθεια
για να ανοίξουν οι  κλειστοί κινηματογράφοι
υποστηρίζει, με όλες τις δυνάμεις του, το
«Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου – Ευταξία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου